Welkom bij de Tilburgse Amateur Fotografen Vereniging TAFV. Opgericht op 28 oktober 1948

De clubavonden worden op verschillende manieren ingevuld

Ten minste een maal per maand worden foto's van eigen leden, vaak vrij werk maar ook afgesproken thema's, via ons scherm of afgedrukt in passe-partout, in een ontspannen sfeer bekeken. De fotograaf wordt hierbij voorzien van opbouwende kritiek.
Andere avonden worden besteed aan het uitwisselen van ervaring en techniek, zowel voor beginners als gevorderden, waarbij voornamelijk digitale fotografie aan bod komt en wordt de analoge fotografie de laatste jaren steeds minder besproken.
Een aantal keren per jaar nodigen wij een bekende fotograaf uit om zijn of haar foto's te presenteren en te bespreken.
Verdere activiteiten zijn:
- uitwisseling met andere fotoclubs, er worden foto's van collega-verenigingen bekeken en besproken
- werken aan vooraf gestelde thema’s
- fototochten, vaak in kleinere groepen wordt gezamenlijk gefotografeerd op diverse locaties
De programmacommissie houdt zoveel mogelijk rekening met de wensen van onze leden.
Onze clubavond is iedere maandag (buiten de schoolvakanties) en begint om 20.00 uur in wijkgebouw 't Sant, Beneluxlaan 74, 5042 WS Tilburg.

Jaarlijks organiseert de TAFV een expositie

Onze jaarlijkse expositie wordt gehouden in wijkgebouw 't Sant te Tilburg. Extra exposities op andere locaties in binnen- en buitenland, al of niet in samenwerken met andere beeldende kunstenaars, geven ons een extra uitdaging. Ook stimuleren en ondersteunen wij persoonlijke exposities van onze leden.

De TAFV stimuleert zijn leden geregeld mee te doen aan fotowedstrijden

Zowel nationaal als internationaal zijn er door leden van de TAFV verschillende prijzen behaald in diverse fotowedstrijden.

Fotobond

Als club zijn wij aangesloten bij de Bond van Nederlandse Amateurfotografen Vereniging. Alle leden van onze club zijn automatisch lid van de Fotobond en ontvangen het tijdschrift van de bond.
De club is er voor iedereen!

 

Lid worden?

U kunt zich hier aanmelden.
(Indien u een andere browser dan Internet Explorer gebruikt dient u de PDF te downloaden en daarna in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)